TAHTO / Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat

Kauttamme löydät laajan valikoiman avoimia työpaikkoja, joista voit valita osaamistasi vastaavan työtehtävän. Mikäli sopivaa työtehtävää ei juuri nyt ole avoinna voit jättää avoimen hakemuksen meille.

Kuorma-autonkuljettaja Lindströmin tekstiilijakeluun - Hämeenlinna

Työkategoria: Työaika: Työn kesto:
Työpaikan julkaisupäivämäärä: 06.02.2023 Haku päättyy: 05.03.2023

Hakuaika alkaa: 06.02.2023 17:00 - Hakuaika päättyy: 05.03.2023 23:59 Näytä lisätiedot

Työnkuvaus

Lindströmin mattojen, työvaatteiden ja muiden teollisuustekstiilien jakelua ja hyllyttämistä Hyvinkään piirissä (asemapaikka on Hämeenlinna). Kyseessä ei siis ole pelkkien mattojen ajoa sisältävä lenkki, vaan kohteissa on myös teollisuuspyyhkeiden/imeytystuotteiden (Vipperit) ja työvaatteiden vaihtamista. Töiden aloitus arkisin pääsääntöisesti noin klo 06:00 aikoihin. Vuoron pituus vaihtelee tavaramäärän ja kohteiden mukaan.

Oletko se sinä?

Mattojen kantaminen vaatii kohtalaista fysiikkaa mutta sen vastapainona vuoron aikana on myös kevyempää tekstiiliä vaihdettavana. Tarkkuutta ja täsmällisyyttää sinulla on oltava sen verran että osaat huolehtia siitä että vaihdat oikeat tuotteet oikeille paikoilleen, sovittujen aikataulujen puitteissa.

Hyvällä suomen kielen osaamisella sekä vuorovaikutustaidoilla takaat sujuvan asiakaspalvelun niissä tilanteissa joissa joudut mahdollisesti tiedustelemaan asiakkaalta esim. Vipperilaatikon sijaintia kiinteistössä.

Työllistymiseesi vaaditaan:
C-ajolupaa, Ammattipätevyyksiä, Digipiirturikorttia, Työturvallisuuskorttia, Hyvää suomen kielen osaamista sujuvan asiakaspalvelun takaamiseksi.

Sinulle tarjoamme:
Työpaikan luotettavassa yrityksessä, Mukavan työilmapiirin osaavan yrityksen palveluksessa, Mahdollisuuden vakituiseen työsuhteeseen, TES:n mukaisen palkan mahdollisine vuorolisineen, Varman palkanmaksun, Asianmukaiset ja laadukkaat työvarusteet.

Lisätietoja tehtävästä antaa Ville Salmikivi: 050 322 7499

Pakettiautonkuljettaja tekstiilijakeluun - Uusimaa

Espoo
Työkategoria: Kuljetus, liikenne & logistiikka Työaika: Kokoaikainen Työn kesto: Vakituinen
Työpaikan julkaisupäivämäärä: 24.01.2023 Haku päättyy: 28.02.2023

Hakuaika alkaa: 24.01.2023 11:00 - Hakuaika päättyy: 28.02.2023 23:59 Näytä lisätiedot

Haemme asiakkaallemme pakettiautonkuljettajia tekstiilijakeluun Uudellemaalle.


Työnkuvaus

Mattojen, työvaatteiden ja muiden teollisuustekstiilien jakelua ja hyllyttämistä Uudenmaan alueella. Kyseessä ei siis ole pelkkien mattojen ajoa sisältävä lenkki, vaan kohteissa on myös teollisuuspyyhkeiden/imeytystuotteiden (Vipperit) ja työvaatteiden vaihtamista. Töiden aloitus arkisin pääsääntöisesti noin klo 06:00 aikoihin. Vuoron pituus vaihtelee tavaramäärän ja kohteiden mukaan.

Oletko se sinä?

Mattojen kantaminen vaatii kohtalaista fyysistä kuntoa, mutta sen vastapainona vuoron aikana on myös kevyempää tekstiiliä vaihdettavana. Tarkkuutta ja täsmällisyyttä sinulla on oltava sen verran että osaat huolehtia siitä että vaihdat oikeat tuotteet oikeille paikoilleen, sovittujen aikataulujen puitteissa.

Hyvällä suomen kielen osaamisella sekä vuorovaikutustaidoilla takaat sujuvan asiakaspalvelun niissä tilanteissa joissa joudut mahdollisesti tiedustelemaan asiakkaalta esim. Vipperilaatikon sijaintia kiinteistössä.

Työllistymiseesi vaaditaan:
B-ajolupaa, Työturvallisuuskorttia, Hyvää fyysistä kuntoa, Hyvää suomen kielen osaamista sujuvan asiakaspalvelun takaamiseksi, Periksiantamatonta asennetta työntekoa kohtaan ja vahvaa sitoutumishalua työhön sekä työnantajaan.

Sinulle tarjoamme:
Perusteellisen koulutuksen työhön, Työpaikan luotettavassa yrityksessä, Mukavan työilmapiirin osaavan yrityksen palveluksessa, Mahdollisuuden vakituiseen työsuhteeseen, TES:n mukaisen palkan mahdollisine vuorolisineen, Varman palkanmaksun, Asianmukaiset ja laadukkaat työvarusteet, Työterveyshuollon Mehiläisessä.

Täytäthän hakemuksesi linkin kautta niin tietosi saapuvat suoraan järjestelmäämme sähköpostin sijaan. Aloitamme haastattelut  jo hakuvaiheessa joten toimithan pikaisesti hakemuksesi lähettämisessä.

Lisätietoja avoimesta työpaikasta antaa:
Ville Salmikivi
rekry@tahtohenkilostopalvelut.com
050-322 7499

Hae tätä työpaikkaa

Kuorma-autonkuljettajia elintarvikejakeluun - PKS

Tuusula
Työkategoria: Kuljetus, liikenne & logistiikka Työaika: Kokoaikainen Työn kesto: Vakituinen
Työpaikan julkaisupäivämäärä: 23.01.2023 Haku päättyy: 28.02.2023

Hakuaika alkaa: 23.01.2023 11:00 - Hakuaika päättyy: 28.02.2023 23:59 Näytä lisätiedot

Etsimme asiakasyrityksellemme pääkaupunkiseudun elintarvikejakeluajoon kuorma-autonkuljettajia.

Työssäsi hoidat pääkaupunkiseudun talousalueella Meira Nova:n elintarvikejakelua ravintolajakeluina. Työ sisältää ydinkeskustajakelua, jossa jotkin jakelupaikat tuovat työnkuvaan ahtaita paikkoja ja tiukkoja tilanteita, joten raskaan kaluston sujuva käsittelytaito sekä rautaiset hermot pelaavat tärkeää roolia päivän kunnialla maaliin saattamisessa.

Työtä tehdään päivävuorossa maanantaista perjantaihin vuorojen alkaessa varhain klo.04:00. Työvuorojen pituudet vaihtelevat 8-10 tunnin välillä kulloinkin jaettavasti tavaramäärästä riippuen.

Jakelulenkit ovat vakioita eli lenkkisi opittuasi päivittäiset rutiinit on nopeasti hallittavissa ilman suurempia yllätyksiä.

Auton asemapaikka sijaitsee Tuusulassa joten oman auton omaaminen työmatkojen sekä varhaisten töiden aloitusten kannalta on suotavaa.

Aikaisempi kokemus elintarvikejakelun parissa katsotaan sinulle eduksi, mutta työhön annetaan asiakkaamme toimesta perusteellinen perehdytys ennen itsenäisen työskentelyn aloittamista.

Sinulta odotetaan aikaisempaa työkokemusta kuorma-autolla työskentelystä, jonka myötä omaat sujuvan raskaan kaluston käsittelytaidon. Hyvä fyysinen kuntosi antaa sinulle hyvät eväät suorittaa välistä raskaatkin vuorot hymyssä suin eikä selkää kolota seuraavankaan päivän koitoksilla. Rautaisella sekä periksiantamattomalla asenteellasi keskityt päivittäisiin tehtäviisi tasaisella tarkkuudella ammattitaidosta tinkimättä. Sujuvalla suomenkielen osaamisellasi ja hyvillä vuorovaikutustaidoillasi varmistat mutkattoman asiakaspalvelun.

Tässä rekrytoinnissa hyvin työnsä hoitaneelle kuljettajalle avautuu koeajan jälkeen mahdollisuus työllistyä vakituiseen työsuhteeseen suoraan asiakkaamme palvelukseen.


Sinulta odotamme:

 • C-ajolupaa
 • Ammattipätevyyksiä
 • Digikorttia
 • Sujuvaa raskaan kaluston käsittelytaitoa
 • Hyvää fyysistä kuntoa
 • Rautaista asennetta työntekoon
 • Sujuvaa suomenkielen osaamista


Sinulle tarjoamme:

 • Vakituisen työsuhteen
 • Mahdollisuuden työllistyä koeajan jälkeen suoraan asiakkaamme palvelukseen
 • Mukavan ja osaavan työnantajan
 • Mielenkiintoisen sekä monipuolisen työn
 • Laadukkaat työ- sekä suojavarusteet
 • Työterveyshuollon Mehiläisessä
 • Vähintään AKT - Tes palkkauksen
 • Varman palkanmaksun


Lähetäthän hakemuksesi suoraan ilmoituksessa olevan linkin kautta niin tietosi saapuvat meille suoraan järjestelmäämme. Varmistat näin myös paikkasi heti kärki kahinoissa ja pääsemme pitämään sinut ajan tasalla työnhakuusi liittyen. Kiitos ja toivottavasti kuulemme sinusta pian.


Kiinteistöhoitaja - Tampere

Tampere
Työkategoria: Asennus, huolto & kunnossapito Työaika: Kokoaikainen Työn kesto: Vakituinen
Työpaikan julkaisupäivämäärä: 20.01.2023 Haku päättyy: 19.02.2023

Hakuaika alkaa: 20.01.2023 12:00 - Hakuaika päättyy: 19.02.2023 23:59 Näytä lisätiedot

Haemme ammattitaitoisia kiinteistönhoitajia Pirkanmaan alueelta.

Työtehtävät pitävät sisällään sekä ulko- että sisätöitä, joten alan koulutus tai vähintään vuoden työkokemus on ehdoton vaatimus. Ulkotyöt voivat olla yksinkertaisempaa ulkoalueiden hoitoa mutta sisätyöt pitävät sisällään hieman enemmän alan osaamista vaativia tehtäviä.

Ajokortti ja oma auto on oltava, sillä päivän aikana kohteita on ympäri Pirkanmaata eikä talon autoa välttämättä järjesty jokaiselle kiireelliselle keikalle. Omalla autolla ajetuista ajoista maksetaan tietysti kilometrikorvaus.

Koneenajotaidoista (pyöräkoneet, hiekoituskonee tms.) iso plussa ja osaamisen taso huomioidaan myös palkassa.

Etenkin sisätöissä on paljon asiakaskohtaamisia, joten erinomaista suomen kielen taitoa vaaditaan väärinkäsitysten välttämiseksi ja hyvän asiakaspalvelukokemuksen takaamiseksi.

Pääsääntöisesti työpäivät alkavat arkisin klo 06:00 maissa mutta oman työvuorolistan mukaiset päivystysvuorot on kyettävä hoitamaan.

Huomioithan, että avoinna olevat työtehtävät täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten täytäthän valmiin työhakemuksemme ensitilassa.


Työ vaatii:

 • Alan koulutusta tai vähintään vuoden työkokemusta
 • Erinomaista suomen kielen suullista taitoa.
 • B-ajokorttia ja omaa autoa.
 • Työturvallisuuskorttia (autetaan tarvittaessa hankinnassa).


Meiltä saat:

 • Monipuolisen työn, jossa jokainen päivä on erilainen.
 • Vakituisen työsuhteen hyvässä porukassa.
 • Laadukkaat sekä asianmukaiset työ- ja turvavarusteet.
 • Varman palkanmaksun.

CE-kortillisia kuljettajia jakeluajoon - Uusimaa

Helsinki
Työkategoria: Kuljetus, liikenne & logistiikka Työaika: Kokoaikainen Työn kesto: Vakituinen
Työpaikan julkaisupäivämäärä: 12.01.2023 Haku päättyy: 28.02.2023

Hakuaika alkaa: 12.01.2023 12:00 - Hakuaika päättyy: 28.02.2023 23:59 Näytä lisätiedot

Haemme nyt Uudenmaan talousalueella toimiville asiakasyrityksillemme yhteishakuna useita yhdistelmäajoneuvonkuljettajia elintarvike- sekä kappaletavarajakelu ajoihin.

Ajot kohdistuvat pääosin pääkaupunkiseudun alueelle sisältäen jakelulenkistä riippuen myös ydinkeskusta jakelua. Autojen asemapaikat sijaitsevat Helsingin, Vantaan sekä Espoon alueilla.

Avoimia paikkoja on tarjolla useita ja useiden eri toimeksiantajiemme palveluksessa. Haastattelut aloitetaan heti ensimmäisen hakemuksen saavuttua ja ehdokasesittelysi toimitetaan yhdellä kertaa kaikille asiakkaillemme tarkasteltavaksi. Näin ollen työllistymisellesi on moninkertainen mahdollisuus verrattaen yksittäiseen toimeksiantoon, jossa hakijoita voi olla samanaikaisesti kymmeniä, mutta avoimia paikkoja täytettäväksi vain yksi.

Olit sitten kuljetusalan karaisema pitkän linjan ammattilainen jonka seikkailuista kirjoittaisi vaivatta kolmen kirjan pituisen elämänkerran tai vasta uraa määrätietoisesti rakentava kuljettajan alku, toimii hakukriteereistä tärkeimpinä: kohdillaan oleva asenne työntekoon sekä polttava halu oppia ja sisäistää uutta. Lähesty siis rohkeasti meitä työhakemuksellasi ja lähdetään yhdessä kirjoittamaan sinusta seuraavaa kappaletta tai sitä ensimmäistä sivua kuljetusalan ammattilaisena.


Elintarvikejakelu

Tarjolla olevat elintarvikejakeluajot käsittävät toimeksiannosta riippuen mm. Kesko:n, Inex:n, Vihuri:n, Metro-Tukun, Valio:n sekä Lidl:n kauppajakeluajoja joissa työvuorot kohdistuvat päivä-, ilta- ja/tai yövuoroihin. Toimeksiannosta riippuen työt suoritetaan joko puoliperä- tai täysperäyhdistelmällä.

Kerrothan hakemuksessasi mihin osaamisesi elintarvikeajoissa kohdistuu tai millainen ajo kuljetusalalla osuu parhaiten mukavuus alueellesi sekä kiinnostuksesi kohteeksi.


Kappaletavarajakelu

Tarjolla olevat kappaletavarajakelu ajot käsittävät toimeksiannosta riippuen mm. DB Schenker:n, Kaukokiito:n sekä Posti:n jakeluajoja joissa työvuorot kohdistuvat pääosin päivävuoroihin. Toimeksiannosta riippuen työt suoritetaan joko puoliperä- tai täysperäyhdistelmällä.

Kerrothan hakemuksessasi mihin osaamisesi kappaletavara ajoissa kohdistuu tai millainen ajo alalla osuu parhaiten mukavuus alueellesi sekä kiinnostuksesi kohteeksi.


Asiakkaistamme

Kaikki toimeksiantajamme ovat joko käynnissä olevan yhteistyömme tai tausta työmme myötä rehellisiksi ja luotettaviksi todettuja kuljetusalan yrityksiä, joissa yrityksen velvoitteet on hoidettu asianmukaisesti ja joissa noudatetaan kuljetusalaan kohdistuvia säädöksiä.

Työntekijä haussa asiakkaitamme yhdistäviksi kriteereiksi listaamme: päättäväistä sekä periksiantamatonta otetta työhön, rehtiä asennetta, täsmällisyyttä työaikojen suhteen, välistä raskaankin työn vaatimaa hyvää fyysistä kuntoa, aitoa halua menestyä työssäsi sekä sitä pilkettä silmäkulmassa, joka vuorosta toiseen puskee sinua urallasi eteenpäin.

Asiakkaamme eivät vaadi hakijalta pitkää aikaisempaa uraa raskaankuljetuksen parissa, mutta työssä kulloinkin ohjastettavan yhdistelmäajoneuvon tulisi pysyä hyppysissä työn sujuvan sekä turvallisen suorittamisen takaamiseksi. Työtehtäviin annetaan asiakkaidemme toimesta aina perusteellinen perehdytys ennen itsenäiseen työskentelyn aloittamista.


Työllistyäksesi tarvitset:

 • CE-ajolupaa
 • Ammattipätevyyksiä
 • Kuljettajakorttia (Digikortti)
 • ADR-ajolupaa (Kappaletavarakuljetuksissa)
 • Yhdistelmäajoneuvon sujuvaa hallinta taitoa
 • Hyvää fyysistä kuntoa
 • Sujuvaa suomen kielen suullista sekä kirjallista osaamista
 • Reipasta asennetta työntekoa kohtaan


Me tarjoamme:

 • Perusteellisen perehdytyksen työtehtäviin
 • Vakituisen työsuhteen
 • Asianmukaiset ja laadukkaat työvarusteet
 • Monipuolisen työn sekä mukavan ja osaavan työnantajan
 • Vähintään AKT-Tes palkkauksen lisineen
 • Varman palkanmaksun
 • Työterveyshuollon Mehiläisessä
 • Mahdollisuuden työllistyä koeajan jälkeen suoraan asiakkaamme palvelukseen


C-kortillisia kuljettajia jakeluajoon - Uusimaa

Helsinki
Työkategoria: Kuljetus, liikenne & logistiikka Työaika: Kokoaikainen Työn kesto: Vakituinen
Työpaikan julkaisupäivämäärä: 12.01.2023 Haku päättyy: 28.02.2023

Hakuaika alkaa: 12.01.2023 11:00 - Hakuaika päättyy: 28.02.2023 23:59 Näytä lisätiedot

Haemme nyt Uudenmaan talousalueella toimiville asiakasyrityksillemme yhteishakuna useita kuorma-autonkuljettajia elintarvike- sekä kappaletavarajakelu ajoihin.

Ajot kohdistuvat pääosin pääkaupunkiseudun alueelle sisältäen jakelulenkistä riippuen myös ydinkeskusta jakelua. Autojen asemapaikat sijaitsevat Helsingin, Vantaan sekä Espoon alueilla.

Avoimia paikkoja on tarjolla useita ja useiden eri toimeksiantajiemme palveluksessa. Haastattelut aloitetaan heti ensimmäisen hakemuksen saavuttua ja ehdokasesittelysi toimitetaan yhdellä kertaa kaikille asiakkaillemme tarkasteltavaksi. Näin ollen työllistymisellesi on moninkertainen mahdollisuus verrattaen yksittäiseen toimeksiantoon, jossa hakijoita voi olla samanaikaisesti kymmeniä, mutta avoimia paikkoja täytettäväksi vain yksi.

Olit sitten kuljetusalan karaisema pitkän linjan ammattilainen jonka seikkailuista kirjoittaisi vaivatta kolmen kirjan pituisen elämänkerran tai vasta uraa määrätietoisesti rakentava kuljetusalan lupaus, toimii hakukriteereistä tärkeimpinä: kohdillaan oleva asenne työntekoon sekä polttava halu oppia ja sisäistää uutta. Lähesty siis rohkeasti meitä työhakemuksellasi ja lähdetään yhdessä kirjoittamaan sinusta lisää tai sitä ensimmäistä sivua kuljetusalan ammattilaisena.


Elintarvikejakelu

Tarjolla olevat elintarvikejakeluajot käsittävät toimeksiannosta riippuen mm. Kesko:n, Inex:n, Metro-Tukun sekä Valio:n kauppajakeluajoja joissa työvuorot kohdistuvat päivä-, ilta- ja/tai yövuoroihin.

Kerrothan hakemuksessasi mihin osaamisesi elintarvikeajoissa kohdistuu tai millainen ajo kuljetusalalla osuu parhaiten mukavuus alueellesi sekä kiinnostuksesi kohteeksi.


Kappaletavarajakelu

Tarjolla olevat kappaletavarajakelu ajot käsittävät toimeksiannosta riippuen mm. DB Schenker:n, Kaukokiito:n, Posti:n sekä DHL:n jakeluajoja joissa työvuorot kohdistuvat pääosin päivävuoroihin.

Kerrothan hakemuksessasi mihin osaamisesi kappaletavara ajoissa kohdistuu tai millainen ajo alalla osuu parhaiten mukavuus alueellesi sekä kiinnostuksesi kohteeksi.


Asiakkaistamme

Kaikki toimeksiantajamme ovat joko käynnissä olevan yhteistyömme tai tausta työmme myötä rehellisiksi ja luotettaviksi todettuja kuljetusalan yrityksiä, joissa yrityksen velvoitteet on hoidettu asianmukaisesti ja joissa noudatetaan kuljetusalaan kohdistuvia säädöksiä.

Työntekijä haussa asiakkaitamme yhdistäviksi kriteereiksi listaamme: päättäväistä sekä periksiantamatonta otetta työhön, rehtiä asennetta, täsmällisyyttä työaikojen suhteen, välistä raskaankin työn vaatimaa hyvää fyysistä kuntoa, aitoa halua menestyä työssäsi sekä sitä pilkettä silmäkulmassa, joka vuorosta toiseen puskee sinua urallasi eteenpäin.

Asiakkaamme eivät vaadi hakijalta pitkää aikaisempaa uraa raskaankuljetuksen parissa, mutta työssä ohjastettavan jakeluauton tulisi pysyä hyppysissä työn sujuvan sekä turvallisen suorittamisen takaamiseksi. Työtehtäviin annetaan asiakkaidemme toimesta aina perusteellinen perehdytys ennen itsenäiseen työskentelyn aloittamista.


Työllistyäksesi tarvitset:

 • C-ajolupaa
 • Ammattipätevyyksiä
 • Kuljettajakorttia (Digikortti)
 • ADR-ajolupaa (Kappaletavarakuljetuksissa)
 • Kuorma-auton sujuvaa hallinta taitoa
 • Hyvää fyysistä kuntoa
 • Sujuvaa suomen kielen suullista sekä kirjallista osaamista
 • Reipasta asennetta työntekoa kohtaan


Me tarjoamme:

 • Perusteellisen perehdytyksen työtehtäviin
 • Vakituisen työsuhteen
 • Asianmukaiset ja laadukkaat työvarusteet
 • Monipuolisen työn sekä mukavan ja osaavan työnantajan
 • Vähintään AKT-Tes palkkauksen lisineen
 • Varman palkanmaksun
 • Työterveyshuollon Mehiläisessä
 • Mahdollisuuden työllistyä koeajan jälkeen suoraan asiakkaamme palvelukseen


Täysperäyhdistelmän kuljettaja elintarvikeajoon - Kouvola

Kouvola
Työkategoria: Kuljetus, liikenne & logistiikka Työaika: Kokoaikainen Työn kesto: Vakituinen
Työpaikan julkaisupäivämäärä: 10.01.2023 Haku päättyy: 30.04.2023

Hakuaika alkaa: 10.01.2023 10:00 - Hakuaika päättyy: 30.04.2023 23:59 Näytä lisätiedot

Etsimme pitkäaikaiselle yhteystyökumppanillemme täysperäyhdistelmän kuljettajaa elintarvikeajoon Kouvolaan.


Työnkuvaus:

Työssäsi ohjastat täysperäyhdistelmää lämpösäädeltyjen elintarvikekuljetusten parissa. Asemapaikkana toimii Kouvola.

Työvuorosi koostuu runkoajosta Kouvola - Vantaa - Kouvola ja paluu kuormana tulleiden pakasteiden jaosta muutamaan purkupaikkaan Kouvolan talousalueella.

Työ on vakituinen ja kokoaikainen. Työvuorot kohdistuvat Sunnuntain ja Lauantain välille vuorojen alkaessa klo.21:00-22:00 ja päättyessä klo.08:00-09:00. Työvuorojen pituus vaihtelee 10-12 tunnin välillä. Vuoroja ajetaan 3-4 vuoroa per viikko.

Palkkauksena AKT - Tes asiaan kuuluvine lisineen.

Töiden aloitus Maalis-Huhti 2023.


Sinulta toivotaan:

Sinulta toivotaan vähintään vuoden mittaista aikaisempaa kokemusta yhdistelmäajoneuvolla työskentelystä jonka myötä kaluston käsittelytaitosi on sujuvalla tasolla. Esim. armeijasta saatu koulutus sekä ajokokemus lasketaan hakijalle aikaisemmaksi kokemukseksi. Itse työhön annetaan asiakkaamme toimesta perusteellinen perehdytys ennen itsenäisen työskentelyn aloittamista.

Sinulta odotetaan periksiantamatonta asennetta työntekoon, täsmällisyyttä työaikojen suhteen sekä sujuvaa suomen kielen osaamista mutkattoman asiakaspalvelun takaamiseksi. Hyvä fyysinen kuntosi antaa sinulle eväät suoriutua välistä raskaidenkin päivien läpi hymy huulilla eikä seuraavan vuoron alkuun tarvitse tyhjentää lääkekaappia päästäksesi jälleen liikkeelle. Joustavuutesi työaikojen suhteen mahdollistaa monipuolisen käytettävyytesi asiakkaamme eri ajotehtävissä.

Paikkaan valittujen kuljettajien työhön perehdytys aloitetaan maalis-huhtikuun aikana. Perehdytysaika on palkallinen.

Tässä työpaikassa hakijalla on mahdollisuus työllistyä koeajan jälkeen suoraan asiakkaamme palvelukseen.


Työllistyäksesi tarvitset:

 • CE-ajoluvan
 • Ammattipätevyydet
 • Digikortin
 • Sujuvan yhdistelmäajoneuvon käsittelytaidon
 • Periksiantamattoman asenteen työntekoon
 • Hyvää fyysistä kuntoa
 • Joustavuutta työaikojen suhteen
 • Sujuvan suomen kielen osaamisen


Sinulle tarjoamme:

 • Mielenkiintoisen sekä monipuolisen työn
 • Mukavan ja osaavan työnantajan
 • Vakituisen työsuhteen
 • Mahdollisuuden työllistyä koeajan jälkeen suoraan asiakkaamme palvelukseen
 • Uudet laadukkaat työvarusteet
 • AKT - Tes palkkaus asiaan kuuluvine lisineen
 • Varman palkanmaksun
 • Työterveyshuollon Mehiläisessä


Aloitamme haastattelut jo hakuvaiheessa joten täytäthän työhakemuksen ensitilassa niin varmistat paikkasi työntekijäesittelyiden joukossa. Olemme kaikkiin hakijoihin yhteydessä hakuprosessin aikana.

C-kortillisia puhallusvilla-asentajia - Uusimaa

Järvenpää
Työkategoria: Rakentaminen & suunnittelu Työaika: Kokoaikainen Työn kesto: Vakituinen
Työpaikan julkaisupäivämäärä: 04.01.2023 Haku päättyy: 28.02.2023

Hakuaika alkaa: 04.01.2023 11:00 - Hakuaika päättyy: 28.02.2023 23:59 Näytä lisätiedot

Etsimme Uudellemaalle vakituisiin työsuhteisiin C-kortillisia puhallusvilla-asentajia.


TYÖNKUVAUS:

Työssäsi ohjastat puhallusvillalastissa olevaa kuorma-autoa sekä suoritat työkohteissa parityönä eristevilloitustyöt. Parityön roolit jakautuvat kuorma-autosta käsin toimivaan syöttökoneen käyttäjään sekä eristettävässä tilassa toimivaan puhallusvilla-asentajaan. Rooleja vaihdetaan läpsystä. Työnkuva on pääosin kohteilla suoritettavaa eristämistyötä joten kuorma-autolla ajaminen jää pienemmäksi osaksi työnkuvaasi.

Työkohteet sijaitsevat pääosin Uudenmaanalueella ja työt suoritetaan arkisin maanantaista perjantaihin vuorojen alkaessa klo.06:00. Työvuorojen pituudet vaihtelevat 8-12 tunnin välillä joten joustavuutta työaikojen suhteen vaaditaan.


Avoimia paikkoja tässä haussa: Kolme (3).


Palkkaus: Sopimus tuntipalkka + päivärahat + rakennusalan Tes:n mukaiset lisät.


Töiden aloitus: Työt aloitetaan heti sopivien työntekijöiden löydyttyä.


OLETKO SE SINÄ?

Paikkoihin haetaan itsensä reilusti likoon laittavia ja aidosti työstä kiinnostuneita henkilöitä jotka etsivät itselleen monipuolista, mielenkiintoista ja ennen kaikkea varmaa ja vakituista työtä jossa on erittäin hyvät etenemismahdollisuudet esimerkiksi työnjohdollisiin tehtäviin. Paikka sopii erinomaisesti esim. ammatin vaihtajalla tai uutta uraa etsivälle.

Työllistyäksesi tarvitset voimassa olevan C-ajoluvan sekä työturvallisuuskortin lisäksi hyvän fyysisen kunnon, hyvää tiimityöskentelykykyä sekä hyvää suomen kielen taitoa sujuvan asiakaspalvelun takaamiseksi. Autamme tarvittaessa puuttuvan työturvallisuuskortin hankinnassa.

Valintaasi ei vaadita aikaisempaa kokemusta eristämistöistä eikä yleisesti kuljetusalalla vaadittavia ammattipätevyyksiä, mutta aikaisempi ajokokemus kuorma-autolla on suotavaa sujuvan työssä oppimisesi kannalta.

Aikaisempaan työkokemukseen perustuvaksi eduksesi katsomme esim. rakennusalaan liittyvän työkokemuksen ja/tai koulutuksen.

Edellä mainitut eivät siis ole valinnallesi vaatimuksia vaan antavat sinulle mahdollisesti hyvät eväät asiakkaamme toimesta annettavassa perusteellisessa 4kk. kestävässä täysipalkkaisessa koulutuksessa. Periksiantamaton asenne sekä hyvä fyysinen kunto tulevat olemaan avain asioita jotka ratkaisevat valinta vaiheessa, valinnan jälkeisessä koulutuksessa ja itse työn suorittamisessa.

Koulutuksen hyvin sisäistävälle ja työnsä hyvin hoitavalle sekä taloon sitoutumishalukkaalle työntekijälle aukeaa 4kk. koulutusjakson jälkeen mahdollisuus siirtyä vakituiseen työsuhteeseen suoraan asiakkaamme palvelukseen.


TOIMEKSIANTAJAMME:

Toimeksiantajamme on tunnettu kotimainen eristämisalan pioneeri jolla on liki 30 vuoden kokemus alansa töistä. Pitkän yhteistyömme kautta asiakkaamme on todettu luotettavaksi yhteistyökumppaniksi jonka kanssa homma toimii ja asiat hoidetaan rehdisti, reilusti sekä jämptisti. Tämä sama rehti tekemisen meininki kohdistuu myös työntekijöiden suuntaan. Asiakkaamme noudattaa säännöksiä ja arvostaa samaan hiileen puhaltamisen ideologiaa eikä jätä huomioimatta työnsä hoitavia työntekijöitä.


Työssäsi tarvitset:

 • Voimassa olevaa C-ajolupaa.
 • Voimassa olevaa työturvallisuuskorttia. (Autetaan tarvittaessa hankinnassa).
 • Hyvää fyysistä kuntoa.
 • Kiireensietokykyä ja rauhallisuutta.
 • Joustavuutta työaikojen suhteen.
 • Ammattimaista otetta liikenteessä sekä työtehtävien suorittamisessa.
 • Vahvaa sitoutumishalua sekä halua menestyä työssäsi.
 • Sujuvaa asiakaspalvelun takaamiseksi hyvää kirjallista sekä suullista suomen kielen taitoa.


Sinulle tarjoamme:

 • 4kk. kestävän täysipalkkaisen koulutuksen työhön.
 • Monipuolisen ja mielenkiintoisen työn jossa erittäin hyvät uralla etenemismahdollisuudet.
 • Asianmukaiset sekä laadukkaat työ- ja suojavarusteet.
 • Työterveyshuollon Mehiläisessä.
 • Varman palkanmaksun.
 • Vakituisen työpaikan.
 • Mahdollisuuden vakituiseen työsuhteeseen suoraan asiakasyrityksemme palvelukseen.


Yhdistelmäajoneuvonkuljettaja elintarvikeajoon - Kotka

Kotka
Työkategoria: Kuljetus, liikenne & logistiikka Työaika: Kokoaikainen Työn kesto: Vakituinen
Työpaikan julkaisupäivämäärä: 02.01.2023 Haku päättyy: 28.02.2023

Hakuaika alkaa: 02.01.2023 11:00 - Hakuaika päättyy: 28.02.2023 23:59 Näytä lisätiedot

Etsimme asiakkaallemme yhdistelmäajoneuvonkuljettajaa elintarvikeajoon Kotkan talousalueelle.

Työssäsi ohjastat puoliperäyhdistelmää Kotkan talousalueella elintarvikejakelu tehtävissä.

Työ on vakituinen ja kokoaikainen. Työtä tehdään arkisin maanantaista perjantaihin työaikojen kohdistuessa klo.06:00-17:00 välille. Työvuorojen pituus vaihtelee 8-10 tuntiin per vuoro.

Hakijalta toivotaan vähintään vuoden mittaista aikaisempaa kokemusta yhdistelmäajoneuvolla työskentelystä jonka myötä kaluston käsittelytaito on sujuvalla tasolla. Esim. armeijasta saatu ajokokemus lasketaan hakijalle aikaisemmaksi kokemukseksi. Itse työhön annetaan asiakkaamme toimesta perusteellinen perehdytys ennen itsenäisen työskentelyn aloittamista.

Hakijalta odotetaan periksiantamatonta asennetta työntekoon, täsmällisyyttä työaikojen suhteen sekä sujuvaa suomen kielen osaamista mutkattoman asiakaspalvelun takaamiseksi. Hyvä fyysinen kunto auttaa sinua suoriutumaan välistä raskaidenkin päivien läpi rinta rottingilla.

Tässä työpaikassa hakijalla on mahdollisuus työllistyä koeajan jälkeen suoraan asiakkaamme palvelukseen.


Työllistyäksesi tarvitset:

 • CE-ajoluvan
 • Ammattipätevyydet
 • Digikortin
 • Sujuvan yhdistelmäajoneuvon käsittelytaidon
 • Periksiantamattoman asenteen työntekoon
 • Sujuvan suomen kielen osaamisen


Sinulle tarjoamme:

 • Mielenkiintoisen sekä monipuolisen työn
 • Mukavan ja osaavan työnantajan
 • Vakituisen työsuhteen
 • Mahdollisuuden työllistyä koeajan jälkeen suoraan asiakkaamme palvelukseen
 • Uudet laadukkaat työvarusteet
 • Osaamistasosi mukaisen palkan
 • Varman palkanmaksun


Aloitamme haastattelut jo hakuvaiheessa joten täytäthän työhakemuksen ensitilassa niin varmistat paikkasi työntekijäesittelyiden joukossa. Olemme kaikkiin hakijoihin yhteydessä työhakemuksen saavuttua.

Rakennusalan ammattilainen viimeistelytöihin - Pirkanmaa

Tampere
Työkategoria: Rakentaminen & suunnittelu Työaika: Kokoaikainen Työn kesto: Vakituinen
Työpaikan julkaisupäivämäärä: 30.12.2022 Haku päättyy: 28.02.2023

Hakuaika alkaa: 30.12.2022 11:00 - Hakuaika päättyy: 28.02.2023 23:59 Näytä lisätiedot

Haemme Tampereen talousalueella toimivalle asiakasyrityksellemme kahta rakennusalan ammattilaista vakituiseen työsuhteeseen.

Työtehtävinäsi olisivat uudiskohteiden viimeistelytyöt. Ensimmäinen työkohteesi olisi Kalevan alueella mutta työmaat vaihtuvat aina kunkin taloprojektin valmistuttua ja työkalujen on kuljettava tekijän mukana, joten ajokortti on pakollinen ja oma auto erittäin iso etu, jos ei sekin jopa pakollinen.
Omat työkalut on siis oltava ja niistä maksetaan tes-mukainen työkalukorvaus.

Huomioithan, että avoinna olevat työtehtävät täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten lähetäthän hakemuksesi ensitilassa. Työaika lähtökohtaisesti 7-15.30 välillä.

Työ vaatii:
Vahvaa osaamista ja laadukkaan työnjäljen tuottamista viimeistelytöistä, Työturvallisuuskorttia, Hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa, sillä työohjeet annetaan vain suomeksi, Kykyä itsenäiseen työskentelyyn, Kykyä noudattaa työaikoja sovitusti

Meiltä saat:
Vakituisen työsuhteen, Monipuolisen työn sekä mukavan ja osaavan työnantajan, Laadukkaat sekä asianmukaiset työ- ja suojavarusteet, Osaamistasosi mukaisen palkan, Varman palkanmaksun

Lisätietoja avoimesta työpaikasta antaa:
Ville Salmikivi
rekry@tahtohenkilostopalvelut.com
050-322 7499

Hae tätä työpaikkaa

Aloittelevia rakennustyöntekijöitä - Pirkanmaa

Tampere
Työkategoria: Rakentaminen & suunnittelu Työaika: Kokoaikainen Työn kesto: Vakituinen
Työpaikan julkaisupäivämäärä: 30.12.2022 Haku päättyy: 28.02.2023

Hakuaika alkaa: 30.12.2022 11:00 - Hakuaika päättyy: 28.02.2023 23:59 Näytä lisätiedot

Haemme Tampereen talousalueella toimivalle asiakasyrityksellemme vastavalmistuneita, tai muuten vastaavat taidot hankkineita, rakennusalan tekijöitä vakituiseen työsuhteeseen.

Työ pitää sisällään esim. ovi-, ikkuna ja kalusteasennuksia sekä väliseinien tekoa. Työtehtävät määräytyvät oman osaamisesi mukaan mutta jonkinlaista perehtyneisyyttä rakennusalaan täytyy olla ja työkalujen pysyttävä käsissä.
Työmaat vaihtuvat aina kunkin taloprojektin valmistuttua, joten ajokortti ja oma auto ovat iso etu.
Omat työkalut myös bonusta ja asiallisen paketin omaavalle ammattimiehelle maksetaan asiaan kuuluva työkalukorvaus.

Huomioithan, että avoinna olevat työtehtävät täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten lähetäthän hakemuksesi ensitilassa. Työaika lähtökohtaisesti 7-15.30 välillä.

Työ vaatii:
Työturvallisuuskorttia, Kohtuullista suomen kielen suullista taitoa, sillä ja työ- ja turvallisuusohjeet annetaan vain suomeksi, Kykyä noudattaa työaikoja sovitusti

Meiltä saat:
Vakituisen työsuhteen, Monipuolisen työn sekä mukavan ja osaavan työnantajan, Laadukkaat sekä asianmukaiset työ- ja suojavarusteet, Osaamistasosi mukaisen palkan, Varman palkanmaksun

Lisätietoja avoimesta työpaikasta antaa:
Ville Salmikivi
rekry@tahtohenkilostopalvelut.com
050-322 7499

Hae tätä työpaikkaa

Terminaalityöntekijöitä - Pirkanmaa

Akaa
Työkategoria: Kuljetus, liikenne & logistiikka Työaika: Kokoaikainen Työn kesto: Vakituinen
Työpaikan julkaisupäivämäärä: 30.12.2022 Haku päättyy: 28.02.2023

Hakuaika alkaa: 30.12.2022 11:00 - Hakuaika päättyy: 28.02.2023 23:59 Näytä lisätiedot

Haemme Pirkanmaan talousalueella toimivalle asiakasyrityksellemme ahkeria Terminaalityöntekijöitä.

Työssä menestyminen edellyttää hyvää fyysistä kuntoa, korkeaa motivaatiota työntekoon sekä täsmällisyyttä työaikojen suhteen. Mahdollinen trukin ajotaito katsotaan hakijalle eduksi, mutta ei ole välttämätöntä työssä menestymisen kannalta. Työtä tehdään kahdessa vuorossa aamu -ja päivävuorossa vuorojen ajoittuessa 6.00 - 20.00 välille. 

Huomioithan, että avoinna olevat työtehtävät täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten lähetäthän hakemuksesi ensitilassa.

Työ vaatii:
Kohtuullista suomen kielen suullista taitoa                          

Kykyä noudattaa työaikoja sovitusti

Hyvää fyysistä kuntoa

Meiltä saat:
Vakituisen työsuhteen

Monipuolisen työn sekä mukavan ja osaavan työnantajan

Laadukkaat sekä asianmukaiset työ- ja suojavarusteet

Osaamistasosi mukaisen palkan

Varman palkanmaksun

Lisätietoja avoimesta työpaikasta antaa:
Ville Salmikivi
rekry@tahtohenkilostopalvelut.com
050-322 7499

Hae tätä työpaikkaa

Terminaalityöntekijöitä - Uusimaa

Espoo
Työkategoria: Kuljetus, liikenne & logistiikka Työaika: Kokoaikainen Työn kesto: Vakituinen
Työpaikan julkaisupäivämäärä: 30.12.2022 Haku päättyy: 28.02.2023

Hakuaika alkaa: 30.12.2022 11:00 - Hakuaika päättyy: 28.02.2023 23:59 Näytä lisätiedot

Haemme useampaan eri kohteeseen Uudenmaan talousalueelle ahkeria Terminaalityöntekijöitä vakituiseen työsuhteeseen. Työnhakijan halutessa mahdollisuus tehdä työtä myös osa-aikaisena.

Työssä menestyminen edellyttää hyvää fyysistä kuntoa, korkeaa motivaatiota työntekoon sekä täsmällisyyttä työaikojen suhteen. Mahdollinen trukin ajotaito katsotaan hakijalle eduksi, mutta ei ole välttämätöntä työssä menestymisen kannalta. Työtä tehdään kahdessa vuorossa aamu -ja päivävuorossa vuorojen ajoittuessa 6.00 - 20.00 välille. 

Huomioithan, että avoinna olevat työtehtävät täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten lähetäthän hakemuksesi ensitilassa.

Työ vaatii:
Kohtuullista suomen kielen suullista taitoa                          

Kykyä noudattaa työaikoja sovitusti

Hyvää fyysistä kuntoa

Meiltä saat:
Vakituisen työsuhteen

Monipuolisen työn sekä mukavan ja osaavan työnantajan

Laadukkaat sekä asianmukaiset työ- ja suojavarusteet

Osaamistasosi mukaisen palkan

Varman palkanmaksun

Lisätietoja avoimesta työpaikasta antaa:
Ville Salmikivi
rekry@tahtohenkilostopalvelut.com
050-322 7499

Hae tätä työpaikkaa

Kuorma-autonkuljettaja Keskon elintarvikejakeluun - Vantaa

Vantaa
Työkategoria: Kuljetus, liikenne & logistiikka Työaika: Kokoaikainen Työn kesto: Vakituinen
Työpaikan julkaisupäivämäärä: 30.12.2022 Haku päättyy: 28.02.2023

Hakuaika alkaa: 30.12.2022 10:00 - Hakuaika päättyy: 28.02.2023 23:59 Näytä lisätiedot

TAHTO Yhtiöt Oy hakee asiakasyrityksilleen:

KUORMA-AUTONKULJETTAJIA ELINTARVIKEJAKELUUN VANTAALLE.

Avoimia paikkoja: 2

Työnkuvaus

Työtehtäväsi tulevat olemaan Keskon elintarvikejakelu pääasiassa pääkaupunkiseudun alueella. Tarjolla on sekä päivä- ja yövuoroa. Kalusto on nykyaikaista joten työskentely asiakkaamme palveluksessa on mieluisaa. 

Oletko se sinä?

Hakijalta vaaditaan vähintään C-kortti sekä ammattipätevyyksiä. Aikaisempi jakelukokemus katsotaan isoksi eduksi.

Täsmällisyys työaikojen suhteen auttaa sinua kiireellisissä aikatauluissa pysymisen kanssa sekä hyvä fyysinen kunto välistä raskaissakin päivittäisissä työtehtävissä.

Hyvällä suomen kielen osaamisella sekä vuorovaikutustaidoilla takaat sujuvan asiakaspalvelun.

Palkkaus vähintään AKT Tes mukaan.

Asiakasyrityksemme

Asiakasyritystemme taustat on toimestamme aina ennalta tarkastettuja. Näin toimimme aina luotettavaksi todettujen kotimaisten yrityksien kanssa, joiden palvelukseen sinun on turvallista työllistyä. Toimeksiantomme käsittävät pääosin pidempiaikaisia työvoiman tarpeita, jotka usein johtavat vakituisiin työsuhteisiin joko vuokratyösuhteina tai palkkautumalla koeajan jälkeen suoraan asiakkaamme palvelukseen. Kauttamme toki työllistytään myös lyhyempiin tuurauksiin sekä keikkoihin ja esimerkiksi lomittajan pesteihin.

Työllistymiseesi vaaditaan
C-ajolupaa.
Ammattipätevyyksiä.
Digipiirturikorttia
Täsmällisyyttä sekä joustavuutta työaikojen suhteen.
Ammattimaista otetta työtehtävien suorittamisessa.
Kiireensietokykyä ja rauhallisuutta liikenteessä.
Vahvaa halua menestyä työssäsi.
Hyvää suomen kielen osaamista sujuvan asiakaspalvelun takaamiseksi.

Sinulle tarjoamme:
Työpaikan luotettavassa yrityksessä.
Mukavan työilmapiirin osaavan yrityksen palveluksessa.
Mahdollisuuden vakituiseen työsuhteeseen.
Vähintään TES:n mukaisen palkan.
Varman palkanmaksun
Asianmukaiset ja laadukkaat työvarusteet.

Lisätietoja avoimesta työpaikasta antaa:
Ville Salmikivi
rekry@tahtohenkilostopalvelut.com
050-322 7499

Hae tätä työpaikkaa

Rakennustyöntekijöitä uudiskohteisiin - Pirkanmaa

Tampere
Työkategoria: Rakentaminen & suunnittelu Työaika: Kokoaikainen Työn kesto: Vakituinen
Työpaikan julkaisupäivämäärä: 30.12.2022 Haku päättyy: 28.02.2023

Hakuaika alkaa: 30.12.2022 10:00 - Hakuaika päättyy: 28.02.2023 23:59 Näytä lisätiedot

Haemme Tampereen talousalueella toimivalle asiakasyrityksellemme ammattitaitoisia rakennustyöntekijöitä uudiskohteisiin Tampereen talousalueelle. 

Työtehtävät määräytyvät oman osaamisesi mukaan työkohteittain.
Työmaat vaihtuvat aina kunkin taloprojektin valmistuttua, joten ajokortti ja oma auto ovat iso etu.
Omat työkalut myös bonusta ja asiallisen paketin omaavalle ammattimiehelle maksetaan asiaan kuuluva työkalukorvaus.

Huomioithan, että avoinna olevat työtehtävät täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten lähetäthän hakemuksesi ensitilassa. Työaika lähtökohtaisesti 7-15.30 välillä.

Työ vaatii:
Työturvallisuuskorttia, Kohtuullista suomen kielen suullista taitoa, sillä ja työ- ja turvallisuusohjeet annetaan vain suomeksi, Kykyä noudattaa työaikoja sovitusti

Meiltä saat:


Vakituisen työsuhteen

Monipuolisen työn sekä mukavan ja osaavan työnantajan

Laadukkaat sekä asianmukaiset työ- ja suojavarusteet

Osaamistasosi mukaisen palkan

Varman palkanmaksun

Lisätietoja avoimesta työpaikasta antaa:
Ville Salmikivi
rekry@tahtohenkilostopalvelut.com
050-322 7499

Hae tätä työpaikkaa

Käsilumityöntekijä - Uusimaa

Helsinki
Työkategoria: Asennus, huolto & kunnossapito Työaika: Tuntityö Työn kesto: Määräaikainen
Työpaikan julkaisupäivämäärä: 22.11.2022 Haku päättyy: 31.03.2023

Hakuaika alkaa: 22.11.2022 12:00 - Hakuaika päättyy: 31.03.2023 23:59 Näytä lisätiedot

Haemme Uudenmaan alueella toimiville asiakasyrityksillemme ahkeria KÄSILUMITYÖNTEKIJÖITÄ.

Työ pitää sisällään yksinkertaisesti lumen lapiointia kiinteistöjen eri alueilta – pääasiassa kerrostalojen rappujen edustat, roskakatoksien edustat ym. Työtehtävässä menestyminen edellyttää työn fyysisyyden vuoksi vähintäänkin kohtuullista fyysistä kuntoa. Työt toteutetaan ns. tarvittaessa töihin kutsuttavana työsuhteena sillä talven lumisuus vaikuttaa suuresti työpäivien lukumäärään.

Talven edetessä ja sataneen lumen määrästä riippuen, tarjolle tulee myös lumenpudotus keikkoja jotka käsittävät kiinteistöjen kattojen tyhjennystä lumikuormista. Tähän tehtävään työntekijät varustellaan asianmukaisin turvavarusteineen sekä kohteittain asiansa osaavalla työnjohtajalla. Varmistamme näin kaikille turvallisen työympäristön sekä opastuksen työn turvalliseen suorittamiseen.

Työt sopivat erinomaisesti esim. opiskelijoille ja osa-aikatyötä etsiville sillä tässä työssä pääset itse valitsemaan päivät jolloin haluat työskennellä. Työaika sijoittuu lähtökohtaisesti 07:00-17:00 välille, mutta lumen määrästä riippuen keikkoja saattaa tulla tarjolle myös varhain aamusta sekä myöhempään illasta.

Työkohteet sijaitsevat laajalti koko Uudenmaan alueella, joten ajokortti ja oma auto katsotaan hakijalle eduksi. Työkohteiden välillä omalla autolla siirtymisestä maksetaan työntekijälle kilometrikorvaus.

Huomioithan, että avoinna olevat työtehtävät täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten täytäthän valmiin työhakemuksemme ensitilassa.


Työ vaatii:

 • Reipasta asennetta.
 • Hyvää fyysistä kuntoa.
 • Kohtuullista suomen kielen suullista taitoa.
 • B-ajokorttia.
 • Työturvallisuuskorttia (autetaan tarvittaessa hankinnassa).


Meiltä saat:

 • Monipuolisen ja kuntoa kohottavan työn.
 • Laadukkaat sekä asianmukaiset työ- ja turvavarusteet.
 • Varman palkanmaksun.

Käsilumityöntekijä - Tampere

Tampere
Työkategoria: Asennus, huolto & kunnossapito Työaika: Tuntityö Työn kesto: Muu
Työpaikan julkaisupäivämäärä: 22.11.2022 Haku päättyy: 31.03.2023

Hakuaika alkaa: 22.11.2022 11:00 - Hakuaika päättyy: 31.03.2023 23:59 Näytä lisätiedot

Haemme Tampereen talousalueella toimiville asiakasyrityksillemme ahkeria KÄSILUMITYÖNTEKIJÖITÄ.

Työ pitää sisällään yksinkertaisesti lumen lapiointia kiinteistöjen eri alueilta – pääasiassa kerrostalojen rappujen edustat, roskakatoksien edustat ym. Työtehtävässä menestyminen edellyttää työn fyysisyyden vuoksi vähintäänkin kohtuullista fyysistä kuntoa. Työt toteutetaan ns. tarvittaessa töihin kutsuttavana työsuhteena sillä talven lumisuus vaikuttaa suuresti työpäivien lukumäärään.

Talven edetessä ja sataneen lumen määrästä riippuen, tarjolle tulee myös lumenpudotus keikkoja jotka käsittävät kiinteistöjen kattojen tyhjennystä lumikuormista. Tähän tehtävään työntekijät varustellaan asianmukaisin turvavarusteineen sekä kohteittain asiansa osaavalla työnjohtajalla. Varmistamme näin kaikille turvallisen työympäristön sekä opastuksen työn turvalliseen suorittamiseen.

Työt sopivat erinomaisesti esim. opiskelijoille ja osa-aikatyötä etsiville sillä tässä työssä pääset itse valitsemaan päivät jolloin haluat työskennellä. Työaika sijoittuu lähtökohtaisesti 07:00-17:00 välille, mutta lumen määrästä riippuen keikkoja saattaa tulla tarjolle myös varhain aamusta sekä myöhempään illasta.

Työkohteet sijaitsevat laajalti Tampereen talousalueella, joten ajokortti ja oma auto katsotaan hakijalle eduksi. Työkohteiden välillä omalla autolla siirtymisestä maksetaan työntekijälle kilometrikorvaus.

Huomioithan, että avoinna olevat työtehtävät täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten täytäthän valmiin työhakemuksemme ensitilassa.


Työ vaatii:

 • Reipasta asennetta.
 • Hyvää fyysistä kuntoa.
 • Kohtuullista suomen kielen suullista taitoa.
 • B-ajokorttia.
 • Työturvallisuuskorttia (autetaan tarvittaessa hankinnassa).


Meiltä saat:

 • Monipuolisen ja kuntoa kohottavan työn.
 • Laadukkaat sekä asianmukaiset työ- ja turvavarusteet.
 • Varman palkanmaksun.

Lisätietoja avoimesta työpaikasta antaa:
Ville Salmikivi
rekry@tahtohenkilostopalvelut.com
050-322 7499

Hae tätä työpaikkaa

Autokunnostusalan Työpäällikkö

Vantaa
Työkategoria: Johtotehtävät Työaika: Kokoaikainen Työn kesto: Vakituinen
Työpaikan julkaisupäivämäärä: 16.11.2022 Haku päättyy: 28.02.2023

Hakuaika alkaa: 16.11.2022 10:00 - Hakuaika päättyy: 28.02.2023 23:59 Näytä lisätiedot

Etsimme Suomen menestyneimmälle sekä alati kasvavalle autojen kunnostusalan asiakasyrityksellemme työpäällikköä vakituiseen työsuhteeseen.

Asiakkaamme on kirjaimellisesti mullistanut koko käsityksen autojen kunnostusalasta ja saanut näin vankan jalansijan tärkeässä roolissa autokauppa-alalla. Asiakkaamme toimiikin maamme suurimpien autotalojen kanssa, jotka jälleenmyyvät Premium merkkejä mm. Polestar, Mercedes-Benz, Volvo, Lexus.

Työssäsi olet toimipisteesi järkkymätön kapteeni, joka tarkkailee sekä hallinnoi läpivientiä läpi koko prosessin. Pidät narut tiukasti käsissäsi ja huolehdit, että päivittäiset tehtävät sujuvat mutkitta ja annetussa aikataulussaan, käyttäen tehokkaasti käytössäsi olevia henkilöstöresursseja. Päivittäinen läpivienti käsittää mm. uusien autojen luovutuskunnostukset, vaihtoautojen myyntikunnostukset, huollon asiakastilaukset, esittelyautojen kunnossapidot sekä lukuisat erikseen tilattavat lisäpalvelut.

Johdettavanasi toimii noin kymmenen hengen tiimi kunkin työvaiheen osaajista, jotka ovat joko pitkän aikaisemman uran omaavia moniosaajia tai asiakkaamme oman koulutusprosessin myötä tarkasti omaan työtehtäväänsä perehdytettyjä tekijöitä.

Sinulta vaaditaan B-ajolupaa, aikaisempaa kokemusta työnjohdollisista tehtävistä, henkilöstöresurssien hallintataitoa, sujuvaa suomenkielen osaamista ja hyviä vuorovaikutustaitoja sekä hektisessä työssä vaadittavaa hyvää paineensietokykyä. Olet tarkka ja vaadit vain parasta, mutta samalla myös reilu ja rauhallinen tiimipelaaja josta huokuu itsevarmuus. Aikaisempi kokemuksesi autojen myyntikunnostamisen parissa katsotaan sinulle suureksi eduksi, mutta tämä ei ole ehdoton vaatimus työllistymisellesi. Asiakkaamme järjestää oman sisäisen koulutusprosessin kautta tarvittaessa perehdytyksen alan saloihin.

Palkkauksesta neuvotellaan suoraan asiakkaamme kanssa työhaastatteluvaiheessa. 

Jos koet, että sinä olet etsimämme kapteeni niin lähetä työhakemuksesi pikaisesti, sillä haastattelut aloitetaan jo haku vaiheessa.

Lisätietoja tehtävästä saat puhelimitse numerosta 050 364 9879 - Marko.